Information

Känns skönt att kunna dela med sig av information. Ringde min "gamla" kurator (Hon är inte gammal, men känns som en evighet sedan jag var hos henne;) ) och berättade om det positiva beskedet angående insimination. Hon blev jätteglad att jag ringde och delade med mig så att även andra HIV positiva kvinnor kan få ta del av det. Vet ju själv hur jäkla hopplöst det känns att försöka och försöka utan resultat:(
Nu har vi iaf fått en tid för en första läkarundersökning i början av december. Vet inte riktigt vad som händer efter det! Men det kändes oerhört skönt att prata med dom på kliniken och få ett så himla trevligt och gulligt bemötande i telefon.
Kram på er

Nu jäklar :)

Idag har jag strålat ikapp med solen. Nåja, det har väl inte varit så mycket sol, men jag har strålat! Det är tur att jag har öron som kan stoppa leendet! Anledningen? Ett enkelt svar på ett mail
"Ring oss för planering av ev. IUI. Vi bokar alltid ett läkarbesök med båda parter innan själva behandlingen. Vi har ca. 6 veckors väntetid för 1:a besöket.
Vänliga hälsningar"
YEEEEES, jag/vi kan få hjälp!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag fortsätta kvällen i mitt lyckorus, skulle ha sovit en stund innan nattjobbet, men stört omöjligt att somna!!! Man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken, men de vet min situation och de sa inte nej :)
Kram på er

på väg upp....

japp, känns som livet börjar återvända. Lite gladare idag än i går. Tror faktiskt att jag påverkas mer av vädret nu än jag någonsin gjort tidigare! Grått, regn, kallt fy och blä! Vaknade i morse och strålade ikapp med solen, hann bara vara uppe en 30 minuter så kom regnet och humöret sjönk genast. Bakade en kaka o tänkte åka till en gammal arbetskamrat o fika, men hon var sjuk så jag stannar hemma! Vill inte åka på någon dunderförkylning, Mailat till Carl Von Linné kliniken för att fråga om man kan få hjälp med insemination när man är HIV positiv, mailat två dagar på raken nu men ännu inte fått svar.... Bådar inte gott... Förstår inte varför jag inte skulle kunna få hjälp, men det finns säkert någon paragraf som säger att man inte får...
 
En annan sak, häromdagen var det en artikel i SvD om HIV och framförallt om smittskyddslagen... Är kluven måste jag sägar. Jag tycker nog att man ska vara tvungen att berätta att man är HIV positiv till sin partner om man vet om det. Även om det är bådas skyldighet att skydda sig, så borde den som är frisk få ett val... Förstår inte riktigt problemet. Sen tycker jag det är lite synd att det står hur stor risken är att smitta och smittas om man har analsex. Hm, är vi tillbaka på 80-talet trots allt, när det var en "bög sjuka"? Det är ju faktiskt inte "bara" homosexuella män som får HIV. Bra att de skriver om det, men det vore bra om de skrev samma siffror för "vanliga" samlag. Sen blir jag lite rädd att det ska spä på tanken att det inte är så farligt, det är det kanske inte längre, men det ÄR en sjukdom du får leva med resten av ditt liv och det STÄLLER till en del bekymmer även om jag inte dör av det!!!

Kram för idag:)

depp

...är vad jag är just nu! Jag är bara så himla ledsen, känns som jag inte orkar med någonting längre. Jag blir inte gravid, så är det bara, det gör inte saken lättare att varenda människa jag stöter på glatt berättar att de är gravida. (självklart inte alla, men det känns så just nu). En tjej jag känner har två barn innan som hon inte kan ta hand om och visst f-n är hon på smällen igen. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?????????????? Jag är besviken på en nära anhörig till mig, hennes jävla sms om min sjukdom "du har väl en sjukdom som gör att man dör förr eller senare" "Du har stora problem, det har väl alla hivare". Hur kan man vara så genomrutten???????! Det värsta är att hon inte törs svara i telefon när hon är nykter så man kan föra en dialog med henne. USCH! Så förlåt att jag inte bloggar, har liksom bara sånt här tråkigt att skriva om, och det känns inte så upplyftande det heller:( Kram på er och var rädda om er. Tänk på vad ni säger till varandra, ord kan såra mer en ett slag.

RSS 2.0